Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η τοποθέτηση του αντλιοστασίου λυμάτων στο πέτρινο θεατράκι Σεληνίων είναι όχι μόνο παντελώς παράνομη αλλά και προκλητική.


Αναδημοσίευση σχολίων
φίλων της σελίδας
ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

Μήπως επιβάλλεται η Δήμαρχος Σαλαμίνας να ενημερώσει τους κατοίκους των Σεληνίων τι ακριβώς συμβαίνει με το έργο Κατασκευή δίκτυου αποχέτευσης Σεληνίων;


"Στα πλαίσια αναβάθμησης των Σεληνίων μας, ποιος γνωρίζει τι κατασκευάζεται στο όμορφο θεατράκι ?"

"Μάλλον στα πλαίσια υποβάθμισης θέλεις να πεις.
Λυπάμαι γι αυτό το έγκλημα που πάει να γίνει."

"Τι κάνουν στο θεατράκι??"

"Αντλιοστάσιο λυμάτων με ότι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον."

"Η τοποθέτηση αυτού του αντλιοστασίου λυμάτων είναι όχι μόνο παντελώς παράνομη αλλά και προκλητική. Είναι παράνομη διότι βρίσκεται εντός του αιγιαλού, που σημαίνει ότι κάθε είδους κατασκευές απαγορεύονται δια ροπάλου. Είναι προκλητική διότι βρίσκεται δίπλα από το θεατράκι όπου μαζεύεται κόσμος ειδικά το καλοκαίρι και επίσης δίπλα στο γηπεδάκι, όπου αθλούνται μικρά παιδιά και όχι μόνο. Και ρωτάω: τι κάνουν όλοι οι αρμόδιοι και μεγάλοι ηγέτες των Σεληνίων γι αυτή τη παρανομία? Τι κάνει το Τοπικό, που είναι και το καθ' ύλην αρμόδιο όργανο που το ψηφίσαμε για να μας εκπροσωπεί? Ή μήπως είναι μπλεγμένοι και συνένοχοι όλοι?? Καλό είναι να αναρτούμε ωραίες και γλυκιές φωτό με τίτλο πχ "αχ τι ωραία είναι τα Σεληνάκια μας σήμερα".. αλλά κάποτε θα πρέπει να μιλήσουμε και για τη ταμπακιέρα και για όλα όσα γίνονται στα Σελήνια που υποβαθμίζουν και λεηλατούν το ωραίο αυτό μέρος."

"Εχει απολυτο δικιο ο Γιαννης!!! Καιρος να ενημερωθουμε επισημα και να κινητοποιηθουμε αμεσα!!! Δεν μπορουμε να δεχομαστε αγογγυστα την καθε προκλητικη και παρανομη αυθαιρεσια.."

1 σχόλιο:

  1. Προκλητική και παράνομη αυθαιρεσία είναι νομίζω και η μέχρι τώρα ρίψη των λυμάτων ζωντανά στο παραλιακό μέτωπο καθώς και η αλόγιστη χρήση χημικών από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα. Όσο για την ενεργοποίηση στα ήντα ως κύκνιο άσμα ακούγεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή