Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας

Όπως διαβάζουμε στην πρόσκληση της 4ης Ειδικής Συνεδρίασης, η κυρία Μαρία Πολύζου επανεκλέγεται Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με ψήφους 12 υπέρ !!!! σε σύνολο 30 ψηφισάντων Δημοτικών Συμβούλων !!!!!! (Στην Ειδική Συνεδρίαση της προηγούμενης Κυριακής, μόλις 12 Δημοτικοί Σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ της κυρίας Πολύζου).
                                                 
                                                 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  4ης Ειδικής Συνεδρίασης 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα επί της Λεωφόρου Καραμανλή & Αμμοχώστου   1  στη Σαλαμίνα , στις   12.3.2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ. , ώστε να διεξαχθεί   η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64  & 74 του Ν. 3852/2010 , επαναληπτική  εκλογή των υπολοίπων μελών  του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου ,  των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Σημειώνεται , ότι η υπ’ αριθμ. 28/2017 απόφαση Δ.Σ., με την οποία αποφασίστηκε η επανάληψη της διαδικασίας  για την εκλογή Προέδρου , ακυρώθηκε  από τον Γ.Γ. Αποκ/νης  Δ/σης  με την επισυναπτόμενη Απόφαση αρ. πρωτ. 19482/6898/8-3-2017, (αρ. πρωτ. 5330/9-3-2017  Δήμου Σαλαμίνας), η οποία αποφαίνεται  ότι η εκλογή  Προέδρου έχει επιτευχθεί  από την προηγούμενη Κυριακή .

Συνεπώς, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων περί υποχρέωσης συμμόρφωσης προς τις αποφάσεις  του Γ.Γ., η κα Μαρία Πολύζου  έχει ήδη εκλεγεί  από την πρώτη Κυριακή  ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
                                                         

                                   Η  Προεδρεύουσα  Σύμβουλος                               

                                                                     Ειρήνη   Μπινιάρη   

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ Η ΕΓΚΎΚΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ; ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 43 /2014 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 64 ΤΟΥ Ν. 3852/2010 ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ;; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ; Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΜΗΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΗΖΑΝ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΝ ******* ΣΕ ΕΧΟΥΝ *******

    ΑπάντησηΔιαγραφή