Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Γιάννης Τσαβαρής: Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!! Η κυρία Νάννου συνεχίζει να αναθέτει … Αναθέτει ακόμη και την επισκευή και συντήρηση Η/Υ του Δήμου σε γνωστό μεζεδοπωλείο !!!

                                                                   φωτο από 
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Είναι γνωστό ότι η Δήμαρχος Σαλαμίνας στην μέχρι τώρα διετή και πλέον θητεία της έχει καταφέρει να καταρρίψει αρκετά αρνητικά ρεκόρ στον Αυτοδιοικητικό Χώρο.
Ανατρέχοντας στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Σαλαμίνας, εκτός της  σωρείας των αναρτημένων αποφάσεων Δημάρχου για απ’ ευθείας αναθέσεις (για τον αριθμό και το περιεχόμενο των οποίων θα σας ενημερώσουμε στο άμεσο μέλλον), βρίσκεις και μαργαριτάρια, όχι στον βυθό κρυμμένα…, αλλά αναρτημένα σε δημόσια θέα!  

Υπάρχει  κανείς που πίστευε ότι η Δήμαρχος Σαλαμίνας θα μπορούσε  να ξεπεράσει και τα όρια της πολιτικής υπευθυνότητας και σοβαρότητας;
Κι όμως, ιδού η απόδειξη:
Με απόφαση  της, στις 03/06/2016,  ΕΔΩ αναθέτει σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Σαλαμίνας την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ (Ηλεκτρονικών Υπολογιστών)ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!, αντί δαπάνης 992,00 ευρώ με ΦΠΑ.
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας πρέπει να ενημερωθεί ΑΜΕΣΑ, ότι οι Η/Υ επισκευάζονται και συντηρούνται από εταιρίες και ειδικούς που παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε Η/Υ. Εκτός κι αν … είχαν «στενοχωρηθεί» οι Η/Υ του Δήμου και η Δήμαρχος για να απαλύνει τον «πόνο» τους παρέθεσε δεξίωση προς τιμή τους … !!!
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Δυστυχώς, βιώνουμε τραγελαφικές καταστάσεις. Είναι δυνατό η επικεφαλής του Δήμου, η Δήμαρχος Σαλαμίνας να μη ξέρει τι υπογράφει ή στη καλύτερη περίπτωση να μη διαβάζει, πριν υπογράψει το οτιδήποτε;
Η Σαλαμίνα έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα.
Η Δήμαρχος ή οποιοσδήποτε άλλος συνεπικουρεί στην άσκηση των καθηκόντων της (διοικητικός ή άλλος παράγοντας) υποχρεούνται να διαχειρίζονται και διευθετούν τα προκύπτοντα θέματα με περισσότερη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ικανότητα.
Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δημοτικός Σύμβουλος

1 σχόλιο:

  1. Michael Nannos (από το fb)

    Ο αποτυχημένος πρώην δήμαρχος, χολωμένος τόσο από την αποδοχή του κόσμου για την λαμπρή και φαντασμαγορική εκδήλωση των φετινών «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ» όσο και για την επιτυχία της δημάρχου να κρατήσει στο νησί τις υπηρεσίες της ΔΕΗ, θεώρησε κατάλληλη τη στιγμή να αναφερθεί σε ένα έγγραφο, προφανώς για λόγους αντιπερισπασμού, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια πριν 4 ολόκληρους μήνες και τώρα το .... θυμήθηκε.
    Νιωθω ασχημα σαν δημοτης να βλεπω έναν πρώην δήμαρχο να χτενίζει τις χιλιάδες αναρτήσεις για να βρεί τον “ψύλλο στ΄ άχυρα” με σκοπό να υποβαθμίσει τις επιτυχίες της σημερινής Δημάρχου αλλά και την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλει η σημερινή δημοτική αρχή για εξυγίανση και κάθαρση του χρεοκοπημένου Δήμου μας.
    Οι γελοιότητες της ανακοίνωσής τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα και συνάμα εκθέτουν και τον αρμόδιο Υπάλληλο του Δήμου που εκ παραδρομής συνέταξε το έγγραφο αυτό.
    Γνωρίζει πολύ καλά ότι ένας δήμαρχος μπορεί να υπογράψει και 100 χαρτιά την ημέρα και μερικές φορές είναι τόση η πίεση που λάθη γίνονται.
    Φυσικό και ανθρώπινο είναι κάτι να διαφύγει της προσοχής.
    Ξέρει επίσης πολύ καλά ότι οι υπάλληλοι όταν συντάσσουν ένα έγγραφο έχουν ένα προηγούμενο ανάλογο έγγραφο στο pc το οποίο το προσαρμόζουν για την κάθε νέα περίπτωση. Το ότι διέφυγε της προσοχής του Υπαλλήλου και δεν το απάλειψε είναι κι αυτό έγκλημα;
    Η διαθεση για παπατζιλικι φαινεται στο οτι θα έπρεπε από τότε που επισήμανε το λάθος να ζητήσει να διορθωθεί με ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
    Το έκανε;
    Και επί τη ευκαιρία μπορεί να μας πει πόσες αναρτήσεις επί θητείας του ήσαν λάθος και διορθώθηκαν με ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ;
    Γιαυτό στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, κύριε πρώην.
    Έχει το θράσος να μιλάει για απευθείας αναθέσεις που κάνει η σημερινή Δήμαρχος για μικροποσά, όταν ο ίδιος έκανε απευθείας ανάθεση – κρατηθείτε - 450.000 ευρώ
    450.000 ευρώ, τη στιγμή που ο νόμος ορίζει ότι για πάνω από 20.000 μέχρι 60.000 υποχρεούται να κάνει Πρόχειρο Διαγωνισμό, από 60 έως 207.000 Ανοικτό διαγωνισμό και για πάνω από 207.000 Διεθνή διαγωνισμό.
    Κι όμως, έκανε απευθείας ανάθεση για 450.000 ευρώ.
    Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.
    Ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή