Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Το Θεατρικό Εργαστήρι Σαλαμίνας ξεκινά τον Οκτώβρη

Τι είναι το «Θεατρικό Εργαστήρι Σαλαμίνας»  και γιατί πρέπει να είμαι κι εγώ εκεί.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στον τηλεφωνικό αριθμό: 2155000062 (αστική χρέωση).
Σε μία εποχή, όπου ο Πολιτισμός και η ελληνική γλώσσα απειλούνται με πλήρη αφανισμό, παραχωρώντας την θέση τους στην βία, τις λεηλασίες, την κατάργηση κάθε ηθικής αξίας και την επιβίωση μόνο όσων γνωρίζουν καλά να συναλλάσσονται με αρνητές και εκμεταλλευτές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ο Διεθνής Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Το Καφενείο των Ιδεών», ιδρύει και λειτουργεί το «Θεατρικό Εργαστήρι της Σαλαμίνας», στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν άτομα κάθε φύλλου και κάθε ηλικίας.

Το «Εργαστήρι» αυτό, περιλαμβάνει Τμήματα για παιδιά, για εφήβους και για ενήλικες οιασδήποτε ηλικίας, τα οποία λειτουργούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ώστε να διευκολύνουν στις ώρες παρακολούθησης των διδασκαλιών.
Στο «Θεατρικό Εργαστήρι της Σαλαμίνας», Σαλαμίνιοι αλλά και ευρύτερα αναγνωρισμένοι στο είδος τους Δάσκαλοι, θα διδάξουν:
Θεωρητικά Τμήματα
Παγκόσμια Ιστορία του Θεάτρου Παγκόσμια Ιστορία της Τέχνης Ψυχολογία του Ρόλου Παγκόσμια Ιστορία του Κινηματογράφου Παγκόσμια Ιστορία Λογοτεχνίας Ιστορία της Ελληνικής Λογοτεχνίας Παγκόσμια Ιστορία της Μουσικής Παγκόσμια Ιστορία του Χορού Ελληνική Μυθολογία Ιστορία Δημώδους Ποίησης και Δημοτικού Τραγουδιού
Πρακτικά Τμήματα
Υποκριτική Τέχνη Αγωγή του Λόγου Μιμική και Αυτοσχεδιασμός Ορθοφωνία Απαγγελία Μουσική Χορός: αρχαϊκός, μπαλέτο, παραδοσιακός και σύγχρονος Χορωδιακή διδασκαλία Ζωγραφική Εικονογραφία Συγγραφή Θεατρικού έργου Ξιφασκία Εκτέλεση Σκηνογραφίας Θεατρικό Μακιγιάζ και Κομμωτική Πρακτική Ενδυματολογίας Πρακτική Σκηνοθεσίας
Η φοίτηση σε κάθε κλάδο είναι προαιρετική και κάθε σπουδαστής μπορεί να μετέχει σε όσους κλάδους αυτός θέλει. Τα μαθήματα δεν διδάσκονται όλα μαζί, αλλά κατά σχολικό έτος. Στο τέλος των μαθημάτων όπου πλήρης κύκλος καθορίζεται η τριετία και ανάλογα με την απόδοση, χορηγούνται Πιστοποιητικά Φοίτησης.
Οι σπουδαστές, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μόνοι τους αν κατά την διάρκεια φοίτησής τους, θέλουν μόνο να διδαχθούν ή και να λάβουν μέρος σε θεατρικές, μουσικές, χορευτικές και άλλες παραστάσεις, τις οποίες θα οργανώνει το «Θεατρικό Εργαστήρι της Σαλαμίνας», για εξάσκηση, σε τακτικά χρονικά διαστήματα.
«Θεατρικό Εργαστήρι Σαλαμίνας»:

για να ξαναδημιουργήσουμε τις χαμένες ηθικές αξίες και τον ελληνικό Πολιτισμό, μέσα από εμάς τους ίδιους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου